Patiëntenportaal

Heeft u zich nog niet eerder aangemeld voor het Patiëntenportaal? Lees dan het volgende even door en maak vervolgens een account aan.

Herhaalmedicatie
In het Patiëntenportaal kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel herhaalmedicatie aanvragen.

E-consult
Met een e-consult kunnen onze patiënten nu ook online bij dokter Gideonse of dokter Boekhout terecht. U ontvangt een berichtje als een van de artsen uw vraag heeft beantwoord.
Let op! Een eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van de klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.
Aanvragen voor een e-consult worden alleen beantwoord als u ingeschreven bent bij onze praktijk.

*  Het patiëntenportaal is gekoppeld aan ons informatiesysteem. U kunt alleen bij uw eigen gegevens!

*  Aangezien wij graag willen verifiëren of u zich persoonlijk heeft geregistreerd op het portaal, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw identiteit te controleren.

Bent u uw wachtwoord vergeten of heeft u vragen over het Patiëntenportaal? Kijk dan op de hulp-pagina van Uw Zorg Online>>

      

Vragen worden via een beveiligde verbinding verstuurd

Ook buiten openingstijden vragen stellen aan de praktijk

Online inzicht in de antwoorden van uw arts

Houdt u er rekening mee dat uw e-consult alleen wordt beantwoord door de huisarts of medewerker die u in uw bericht selecteert. De werkdagen zijn:
mevrouw Gideonse, huisarts: dinsdag, donderdag en vrijdagochtend
mevrouw Boekhout, huisarts: maandag, woensdag en vrijdagochtend
mevrouw Boot, praktijkondersteuner: maandag t/m woensdag

Patiëntenportaal diensten ook beschikbaar via Uw Zorg Online app   

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). Meer weten? Bekijk de informatiepagina >>